𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐋𝐚𝐰𝐚𝐭𝐚𝐧 𝐊𝐞𝐫𝐣𝐚 𝐄𝐱𝐜𝐨 𝐊𝐞𝐫𝐣𝐚 𝐑𝐚𝐲𝐚, 𝐏𝐞𝐧𝐠𝐚𝐧𝐠𝐤𝐮𝐭𝐚𝐧 𝐝𝐚𝐧 𝐊𝐞𝐬𝐢𝐡𝐚𝐭𝐚𝐧 𝐍𝐞𝐠𝐞𝐫𝐢 𝐏𝐚𝐡𝐚𝐧𝐠 ke Lokasi Kerja-kerja Pembaikan Jalan Persekutuan di Sekitar Daerah Kuantan.
1. Kerja Membaikpulih Permukaan Jalan dengan Kaedah Mill & Pave (CRMA) di Jalan Kuantan – Cukai (FT0003), Seksyen 338.00 – 340.00, Daerah Kuantan.
2. Kerja Membaikpulih Permukaan Jalan dengan Kaedah Reconstruction (Concrete Pavement), Mill & Pave (AC14) di Jalan Masuk ke Kawasan Perindustrian Semambu, (FT3486) Seksyen 4.00 – 5.00, Daerah Kuantan.
3. Kerja Membaikpulih Permukaan Jalan dengan Kaedah Mill & Pave (SFM) di Lebuhraya Jerangau – Jabor, (FT0014) Seksyen 0.00 – 5.14, Daerah Kuantan.
Terima kasih Exco Kerja Raya, Pengangkutan dan Kesihatan Negeri Pahang; YB Dato’ Haji Fakhruddin Ariff bersama Timbalan Pengarah Kerja Raya Negeri Pahang berserta Jurutera Awam Penguasa Jalan dan Pegawai-pegawai dari JKR Daerah Kuantan atas lawatan.
Alhamdulillah, peruntukan demi peruntukan bagi pembaikan jalan juga telah turun dan akan dilaksanakan secara berperingkat dan dijangka siap September ini, InsyaAllah. Moga semuanya berjalan lancar.